E-böcker

Har idag tankat ner absurt många gratis e-böcker från Litteraturbanken. Inser dock att jag behöver något e-boksläsredskap om de någonsin ska bli lästa. Och läsplatttor verkar vara helt ute, men surfplattor är ohemult dyra.

Tekoppen fnular vidare, men du får gärna dela med dig av dina upplevelser, erfarenheter, tankar, känslor kring surfplattor, läsplattor och e-böcker!

Annonser

4 reaktioner till “E-böcker

  1. Jag har en Adlibris Letto sen ett par år tillbaka som jag älskar. Det allra bästa med den är att jag bara kan läsa på den och ingenting annat. Inga distraktioner alls i själva plattan. Känner mig själv för väl för att ens försöka läsa på en surfplatta.

    1. Ja, det låter smart. Men det känns lite läskigt att den är så kopplad till Adlibris. Köper du böcker via dem, eller kör du också på lån och/eller gratis e-böcker?

      1. Jag köper lite böcker via dem ibland men aldrig via plattan, köper från Dito med. Har kört mycket gratisböcker och kompisars manus. Fast att läsa pdf på den är lite otympligt ibland, men det går! Mestadels ignorerar jag helt Adlibrisbutiken som ligger länkad på startsidan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s